Verzending & levertermijn

Felicidad verzendt jouw pakketjes binnen België en Nederland. Dat gebeurt door Bpost of PostNL, in samenwerking met MyParcel.

Omdat we zo blij zijn met jouw bestelling, verzenden we je bestelling GRATIS:

- vanaf 75 EUR binnen België;

vanaf 100 EUR naar Nederland.  

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van jouw bestelling, worden de verzendkosten berekend.

Een standaard levering met B-post, bij jou thuis, inclusief tracking code, bedraagt 4,95 EUR.  
Een levering naar Nederland wordt berekend aan de hand van de grootte en het gewicht van je bestelling. Standaard wordt hier 7.95 EUR voor aangerekend. 

Woon je in de buurt?
Dan kan je jouw bestelling komen ophalen bij mij in Deurne-Zuid. Voorlopig zijn er nog geen vaste afhaalmomenten. Je krijgt een notificatie via email van zodra je bestelling klaar ligt. Neem jij dan even contact op om te laten weten wanneer je het komt halen? 

We streven naar een snelle service en zorgen ervoor dat je bestelling binnen 1 à 3 werkdagen bij jou is. Let op: bij sommige producten (bv. juwelen en het gepersonaliseerd rugzakje) staat er specifiek een langere levertermijn vermeld). 

Let er pretty please op dat je jouw adres goed ingeeft. Bij foutieve leveradressen kan het zijn dat er extra kosten worden aangerekend. Dit is ook zo wanneer je jouw pakketje niet tijdig ophaalt in het afhaalpunt. 

We cross our fingers en vertrouwen erop dat je jouw pakketje zonder beschadiging, diefstal of verlies van goederen aankrijgt. Indien dit toch het geval is, kan Felicidad niet verantwoordelijk worden geacht. 

We weten dat je niet kan wachten tot jouw pakketje er is, dus van zodra je het ontvangt, open en bewonder het, maar check dan toch eventjes of alles in orde is. Moest er toch iets zijn, stuur dan een mailtje naar caroline@felicidad.be.