Verzending & levertermijn

Felicidad verzendt jouw pakketjes binnen België en NederlandWe streven naar een snelle service en zorgen ervoor dat je bestelling binnen 1 à 5 werkdagen bij jou is. 

Heb je een dringende bestelling geplaatst (bv op woensdagavond of op donderdag) en heb je die nog nodig voor het weekend? Contacteer ons dan zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jij jouw bestelling zeker tijdig ontvangt! 

Een standaard levering met B-post, bij jou thuis, inclusief tracking code, bedraagt 6,95 EUR.  
Een levering naar Nederland wordt berekend aan de hand van de grootte en het gewicht van je bestelling. Standaard wordt hier momenteel 7,99 EUR voor aangerekend omdat we tijdens deze periode met Bpost verzenden naar NL in plaats van PostNL (te lange levertijd). 

Woon je in de buurt?
Dan kan je jouw bestelling komen ophalen in Malle:
Adres:
Antwerpsesteenweg 309 b2
2390 Westmalle 

Gelieve je afspraak te registreren via de link die je ontvangt wanneer je bestelling klaar ligt voor ophaal. 

Let er pretty please op dat je voor verzending jouw adres goed ingeeft. Bij foutieve leveradressen kan het zijn dat er extra kosten worden aangerekend. Dit is ook zo wanneer je jouw pakketje niet tijdig ophaalt in het afhaalpunt. 

We cross our fingers en vertrouwen erop dat je jouw pakketje zonder beschadiging, diefstal of verlies van goederen aankrijgt. Indien dit toch het geval is, kan Felicidad niet verantwoordelijk worden geacht. 

We weten dat je niet kan wachten tot jouw pakketje er is, dus van zodra je het ontvangt, open en bewonder het, maar check dan toch eventjes of alles in orde is. Moest er toch iets zijn, stuur dan een mailtje naar caroline@felicidad.be.