Over Felicidad

Hola!

Ik ben Caroline en kan, terwijl ik dit nu allemaal zit te typen, nog steeds niet geloven dat ik het eindelijk deed: mijn eigen webshop starten! 

Toen ik zwanger was van Ella-Gracia, ging er plots een hele nieuwe wereld voor me open. Uiteraard waren dat magische momenten, maar de zwangerschapskwaaltjes deden toch ook wat met me. Het was voor mij ook een periode waar ik veel meer stil stond bij de dingen die ik belangrijk vond in mijn leven, die ik leuk vond en waar ik dankbaar voor was.

Ik begon meer en meer te beseffen hoe ik mijn leven vorm wou geven, of deed dat kleine meisje in m'n buik dat al voor me? Ik voelde dat ik kon dromen en dat ik zelf kon kiezen voor m'n eigen geluk, dat "geluk maak je zelf, elke dag" meer en meer begon door te dringen. 

Ik deed een carrière-switch en stilletjes aan durfde ik te dromen over de webshop waar ik al zo lang op zat te broeden. Het was echter na de geboorte van mijn zoontje Luiz, bijna 3 jaar later, dat ik besliste om ervoor te gaan. Ik koos voor die kleine gelukjes, van elke dag. Ik koos voor FELICIDAD. 

Zoals vele jonge mama's, ging ik vaak op zoek naar de leukste goodies om de mooiste feestjes te organiseren. Dat begon al bij de gender reveal en is daarna eigenlijk niet meer gestopt. Ik stootte jammer genoeg steeds op het feit dat ik alles apart moest kopen en daarom van hot naar her liep. Ik wou zelf gewoon alles op 1 plek kopen, zodat ik meteen aan de slag kon. En zo geschiedde...

Bij FELICIDAD vind je alle goodies voor de eerste fiestas van de zwangerschap tot de (1ste, 2de, etc.) verjaardag.  Het geluk zit in de kleine dingen, en zéker bij die kleine patatjes!

Be inspired, enjoy en #fiestafelicidad! 

Liefs,

Carolina ;)